Продължете към съдържанието

ИЗСЛЕДВАНЕ И РАЗВИТИЕ

Корпоративна група Сердика Фарма цели да бъде водещ доставчик на цялостни договорни производствени услуги за нестерилни ветеринарни лекарства, специализирани фуражи, фуражни добавки, козметика за домашни любимци, козметика за хора и консултантски услуги за различни стандарти за качество и безопасност. С нашия дългогодишен опит и ангажимент към високи постижения, ние предлагаме индивидуални решения, за да отговорим на уникалните нужди на нашите клиенти.

Договорно производство

Нашите производствени съоръжения работят с най-съвременни технологии и се придържат към строги стандарти за качество. Ние сме специализирани в производството на нестерилни ветеринарни лекарства, специализирани фуражи, фуражни добавки, козметика за домашни любимци и козметика за хора. Независимо дали имате нужда от лабораторно, малко или широкомащабно производство, ние имаме възможностите да отговорим на вашите изисквания ефективно и рентабилно.

Нашият специализиран екип от опитни професионалисти работи в тясно сътрудничество с вас през целия производствен процес, от разработването на формулата до опаковането и етикетирането. Ние гарантираме стриктно спазване на нормативните указания, като поддържаме най-високо ниво на качество и безопасност за всеки продукт, който напуска нашето предприятие.

Консултационни услуги

Ние разбираме сложността на спазването на нормативните изисквания и значението на поддържането на най-високите стандарти в индустрията. Нашият екип от експерти предлага консултантски услуги по добри производствени практики (GMP), GMP+, добри дистрибуторски практики (GDP), анализ на опасностите и критични контролни точки (HACCP) и анализ на риска.

Независимо дали търсите насоки за установяване на системи за управление на качеството, прилагане на GMP протоколи, гарантиране безопасността на продуктите или извършване оценки на риска, нашите консултанти предоставят практически решения, съобразени с вашите специфични нужди. Ние сме в крак с най-новите индустриални стандарти и най-добри практики, за да ви помогнем да се ориентирате успешно в сложния пейзаж от регулаторни изисквания.

Клинични изпитвания

В Сердика Фарма разбираме критичното значение на стриктните клинични тестове за гарантиране на безопасността и ефикасността на ветеринарните продукти. Ние предлагаме цялостни услуги за клинично тестване, за да потвърдим ефективността и качеството на вашите ветеринарни лекарства, специализирани фуражи, фуражни добавки и козметика за домашни любимци.

Нашият опитен екип от учени, ветеринарни лекари и изследователи проектира и провежда клинични изпитвания с прецизност и внимание към детайла. Ние следваме най-добрите практики в индустрията и регулаторните указания, за да провеждаме проучвания, които генерират стабилни и надеждни данни.

Чрез нашите услуги за клинично изпитване ние оценяваме ефективността, дозировката, безопасността и потенциалните странични ефекти на вашите ветеринарни продукти. Ние използваме авангардни методологии, най-съвременно оборудване и усъвършенствани статистически анализи, за да предоставим точни и значими резултати.

Ние си сътрудничим  с ветеринарни клиники, организации за хуманно отношение към животните и академични институции, за да имаме достъп до разнообразна гама от животни за тестване. Нашият ангажимент за хуманното отношение към животните гарантира, че всички клинични изпитвания се провеждат етично и в съответствие с най-високите стандарти за грижа.

Избирайки Сердика Фарма за вашите нужди от клинични тестове, вие можете да имате доверие в научната валидност и нормативното съответствие на вашите ветеринарни продукти. Нашият опит и отдаденост на отличните постижения ни позволяват да подкрепим успешното пускане на пазара на вашия продукт, осигурявайки увереност както на ветеринарните лекари, собствениците на домашни любимци, така и на регулаторните органи.

Партньор с корпоративна група Сердика Фарма

Когато изберете Сердика Фарма като ваш договорен партньор за производство и консултации, вие се възползвате от:

  • Експертиза и опит: Нашият екип носи години опит в индустрията и задълбочени познания, за да предоставя изключителни услуги и продукти.

  • Качество и съответствие: Даваме приоритет на качеството, безопасността и съответствието, като гарантираме, че всеки продукт отговаря или надвишава регулаторните стандарти.

  • Персонализирани решения: Ние разбираме, че нуждите на всеки клиент са уникални. Ние предлагаме гъвкави решения, съобразени с вашите специфични изисквания.

  • Поверителност и почтеност: Вашата частна информация се обработва с най-голяма грижа и поверителност и ние работим с най-високо ниво на почтеност.

  • Навременна доставка: Ние се ангажираме да спазваме крайните срокове и да доставяме продукти и услуги навреме, всеки път.

Изживейте съвършенство с Сердика Фарма

Изберете Сердика Фарма като ваш доверен партньор в договорното производство и консултантските услуги. Заедно можем да вдъхнем живот на вашата визия, като гарантираме висококачествени продукти, съответствие с нормативните изисквания и успеха на вашия бизнес.

Свържете се с нас днес, за да обсъдим изискванията на вашия проект или нуждите от консултация. Нека се впуснем в пътуване на съвършенство заедно!