Продължете към съдържанието

КОЗМЕТИКА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Погрижете се за  красотата и благосъстоянието на вашите скъпи домашни любимци с нашата първокласна линия козметика. В Сердика Фарма Ринг разбираме, че вашите домашни любимци заслужават най-добрата грижа, поради което предлагаме гама от висококачествени продукти, специално предназначени за тяхната хигиена и добър външен вид.

Шампоани

Подарете на вашия четириног приятел луксозно изживяване при къпане с нашите нежни и подхранващи шампоани. Формулирани с натурални съставки, те почистват и поддържат козината на вашия домашен любимец, оставяйки я блестяща, мека и ухаеща приятно. Независимо дали вашият домашен любимец има чувствителна кожа, нуждае се от овлажняване или се нуждае от допълнителен блясък, ние имаме идеалния шампоан за всяка нужда.

Капки за уши

Поддържайте ушите на вашия домашен любимец чисти и здрави с нашите специализирани капки за уши. Нашата нежна формула ефективно премахва мръсотията, натрупването на ушна кал и помага за предотвратяване на ушни инфекции. Редовната употреба на нашите капки за уши ще поддържа ушите на вашия домашен любимец свежи, без миризма и без дискомфорт.

Защита на очите

Защитете ценните очи на вашия домашен любимец с нашите специално разработени продукти за защита на очите. Независимо дали ги предпазва от силна слънчева светлина, намалява петна от сълзи или осигурява облекчение от алергии, нашите решения за защита на очите са нежни, ефективни и безопасни за деликатните очи на вашия домашен любимец. Кажете сбогом на насълзените очи и здравейте на ярките и живи очи!

Защита от кърлежи и бълхи

Осигурете комфорт и здраве на вашия домашен любимец с нашите естествени продукти за защита от кърлежи и бълхи. Нашите продукти отблъскват и елиминират тези досадни паразити, като предпазват вашия домашен любимец от сърбеж, дразнене и болести, които може да пренасят с паразитите. Изберете от нашата гама от спот-он, масла и спрейове, всички създадени и формулирани с мисъл за безопасността на вашия домашен любимец.

Хигиена на устата

Открийте иновативната грижа за устната хигиена на вашите домашни любимци с нашите специализирани гелове за зъби и уникални решения за свежест на дъха. Нашите продукти, обогатени с вкусове, които домашните любимци обожават, и вариации според концентрацията на почистващите вещества, са идеални за всички породи, включително за най-малките. Разширяваме границите на грижата с разработването на вода за уста и разтвор за добавяне към питейната вода, гарантирайки непрекъсната защита и лесна употреба.

Сердика Фарма Ринг

В Сердика Фарма Ринг даваме приоритет на благосъстоянието на вашия домашен любимец и използваме само най-добрите съставки в нашата козметика. Ние се ангажираме да произвеждаме продукти без жестокост, които са нежни към кожата и козината на вашия домашен любимец. Нашият екип от експерти, включително ветеринарни лекари и специалисти по грижи за домашни любимци, работи усърдно, за да гарантира, че всеки продукт отговаря на най-високите стандарти за качество и ефективност.

Открийте радостта от грижата за вашия домашен любимец със серията Хачико®. Доверете се на нашия опит и оставете нашите продукти да разкрият естествената красота на вашия четириног приятел. Разгледайте нашата колекция, направете своята поръчка и дайте на вашия домашен любимец глезотиите, които заслужават. Усетете разликата с Хачико® днес!

Важно е да се консултирате с ветеринарен лекар, преди да използвате какъвто и да е специализиран козметичен или подхранващ продукт върху вашия домашен любимец, за да сте сигурни, че е подходящ за употреба в дадения случай.