Продължете към съдържанието
Начало » Страница за Търговци на Едро, зоомагазини и ветеринарни клиники

Страница за Търговци на Едро, зоомагазини и ветеринарни клиники

Присъединете се към нашата мрежа от партньори и открийте възможността да предложите на своите клиенти висококачествени продукти от утвърден български производител!

С над 35 години опит в бранша, ние сме лидер в разработването на иновативни продукти за кучета, котки и продуктивни животни. Нашата мисия е да предоставяме на нашите партньори не само продукти, но и решения, които отговарят на най-високите стандарти за качество и иновации.

Защо да изберете нас?

  • Български производител с традиции: Със 35 години опит, ние стартираме новите си производсвени линии за да се наредим измежду най-добрите производители в индустрията за домашни любимци.
  • Иновативни продукти: Постоянно разработваме и внедряваме иновативни продукти, за да отговорим на нуждите на съвременните домашни любимци и техните стопани.
  • Гъвкави схеми и конкурентни цени: Предлагаме привлекателни едрови цени и отстъпки, адаптирани към типа на Вашия бизнес и оборота, които гарантират взаимно изгодно партньорство.
  • Подкрепа и консултации: Нашият екип от експерти е на разположение, за да Ви подкрепи с консултации и препоръки за оптималното представяне на продуктите на пазара.

Станете част от нашата история на успеха!

Ако търсите да разширите своя асортимент с продукти, които са заслужили доверието на стопаните на домашни любимци в България и по света, Вие сте на правилното място. Нашата цел е да изградим силни и дълготрайни партньорски отношения, които да допринесат за успеха на Вашия бизнес.

Свържете се с нас още днес!

За повече информация относно нашите продукти, едрови цени и условия за партньорство, моля, посетете нашата контактна форма. Нашият екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да обсъдим как можем да работим заедно за постигането на общи цели.